Het barbecueseizoen is officieel weer begonnen. Tenminste, als ik mijn Facebook tijdlijn mag geloven. Afgelopen weekend was het voor het eerst weer echt schitterend weer en dan halen veel mensen de barbecue weer uit de schuur. Maar wat als je geen barbecue hebt? Dan wordt het wel tijd om er een aan te schaffen. Kies dan niet voor een goedkoop wegwerp-ding, nee, ga voor een échte Kamado bbq. Een Kamado bbq is misschien even een investering, maar deze barbecue gaat jaren mee. Je hebt veel meer plezier van een Kamado bbq, ook omdat deze barbecue er mooi uit ziet, zelfs als deze niet aan staat. En: een Kamado bbq zet je niet binnen in de winter, die gebruik je gewoon. Ook voor het kerstdiner!

Je hebt meer plezier van een Kamado bbq

Een Kamado bbq is niet zomaar een barbecue. Je hebt een waar kunstwerk in je tuin staan. Een functioneel kunstwerk, van keramiek. Heel erg mooi én heel erg handig. Een Kamado is een barbecue die urenlang op temperatuur blijft. Daardoor kun je er echte gerechten op bereiden en niet alleen een hamburgertje of saté’tje op bakken. Je kunt echte slow-cook gerechten maken. Dat is natuurlijk al leuk in de zomer, maar stel je eens een echte winterbarbecue voor? Je kunt ook met kerst prima een uitgebreide maaltijd bereiden op de Kamado, echt waar!
Kamado bbq

Handige accessoires bij de Kamado bbq

Je weet zelf dat als je gaat barbecueën, je al-tijd loopt te pielen met een vork die je uit de keuken hebt meegenomen. Zo’n gewone vork is gewoon niet handig tijdens het barbecueën. Je hebt daar speciale accessoires voor. Gelukkig kun je die direct mee bestellen als je je Kamado bbq online bestelt. Denk dan aan een set met vorken en spatels, maar ook aan speciale pannen voor op de Kamado. Zo krijg je altijd het beste resultaat en ziet het er ook mooi uit wat je doet!

Speciale recepten voor de Kamado bbq

Je gelooft het misschien niet, maar speciaal voor de Kamado bbq zijn diverse kookboeken geschreven. Van beginners tot gevorderden, iedereen vindt hier iets in dat aanspreekt. Omdat koken op de Kamado echt anders is dan op een reguliere barbecue is zo’n kookboek echt geen overbodige luxe. Zo’n kookboek kun je direct mee bestellen, maar je kunt het natuurlijk ook voor je verjaardag vragen. De prijzen zijn dusdanig dat het echt om een leuk cadeau gaat.