In 1942 werd het topmerk Beaphar ontwikkeld op het gebied van dierenverzorging middelen voor honden en katten. Vandaag de dag is het één van de meest toonaangevende merken op het gebied van vlooienbestrijding. Natuurlijk wil je dat je huisdier lekker in de tuin kan spelen. Daarom is het een uitstekend idee om de producten van Beaphar te gebruiken. Deze vlooienbestrijdingsmiddelen zorgen ervoor dat je hond of kat ontlast wordt van die vervelende vlooien. Je merkt direct dat hij of zij de tuin weer in springt en heerlijk van het leven geniet. In mijn blog op Tuin-opmaat.nl vertel ik er graag meer over.

Beaphar heeft verschillende vlooienbestrijdingsmiddelen

In mijn zoektocht naar een vlooienbestrijdingsmiddel kwam ik uit bij Beaphar vanwege hun jarenlange ervaring op het gebied van dierenverzorging middelen. In 1983 werd het product ontwikkeld tegen vlooien door inmiddels alweer de zoon van de oprichter. Een echt familiebedrijf dus. Dat stralen ze ook uit door over kennis en expertise te beschikken. Jarenlange onderzoek zorgt ervoor dat ze nu vier verschillende producten op de markt hebben gebracht die vlooien tegen gaan. Zo kan je gaan voor de originele vlooienband zoals we die allemaal wel kennen. Je hond of kat is dan 6 maanden beschermd.

Wel eens gehoord van anticonceptie voor honden en katten tegen vlooien? Er is zeker een pil van Beaphar beschikbaar die je hond of kat maar één keer per maand hoeft te krijgen. De eitjes van vlooien krijgen geen kans meer en zo komen er geen nieuwe vlooien bij. Het is gegarandeerd dat dit middel uitstekend werkt. Ook is er nog een mogelijkheid om een spray toe te passen in de omgeving van je huisdier. Op deze manier bescherm je de omgeving van je huisdier tegen vlooien. Wie last heeft van ander ongedierte kan ook nog de keuze maken voor dit middel, want Beaphar is inmiddels al zo ver dat ze niet meer alleen vlooien bestrijden.

Beaphar helpt ook in spannende situaties

Natuurlijk gaan we in je tuin geen spannende situatie ontdekken, tenzij de kat van de buren langs komt. Als je een keer naar de dierenarts moet en je hond of kat vindt dit niet prettig, dan heeft Beaphar ook middelen tegen spanningen beschikbaar waardoor je huisdier zich rustig gaat voelen. De hond zal intens gelukkig met je zijn als je de producten van dit topmerk gaat gebruiken. Vlooien zijn echt niet prettig voor huisdieren.