Als je eens flink gaat snoeien en rooien in je tuin, dan zul je zien dat er veel meer afval vrijkomt dan je van te voren had gedacht. Je kunt al de takken en bladeren écht niet in een keer in de kliko kwijt. Mkb-afval.nl heeft de oplossing voor jou. Je kunt voor een bepaalde periode een container huren om al je groenafval in één keer te laten afvoeren. Dat ruimt lekker op! Mkb-afval.nl biedt nog meer oplossingen. Stel. Je hebt een bedrijf in tuinonderhoud. Ook dan kun je contact opnemen met Mkb-afval.nl. Zij kunnen een container leveren voor al het groenafval en deze iedere week, iedere twee weken of iedere maand legen. Net wat jij nodig hebt. Mkb-afval.nl staat voor je klaar.
Mkb-afval.nl

Mkb-afval.nl is er voor meer soorten afval

Als jij behalve groenafval ook veel grind, grond en bielzen wilt afvoeren, heb je meerdere containers nodig om dat af te voeren. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om zelf naar de vuilstort te rijden, dit kost echter veel tijd en uiteindelijk ook geld. Want je moet misschien wel een aanhangwagen huren om alles af te voeren. Dan moet je er op de vuilstort ook nog voor zorgen dat iedere soort afval in de juiste bak terecht komt. Mkb-afval.nl neemt deze zorgen bij je weg.

Mkb-afval.nl: een container huren regel je gewoon online

De site van Mkb-afval.nl is een hele handige site. Je kunt gemakkelijk aangeven welke soort afval je wilt laten afvoeren en hoe vaak je dat wilt laten doen. Je geeft heel simpel aan hoe groot de container moet zijn die je wilt huren. Gewoon door op afbeeldingen te klikken. Je ziet dan direct wat de kosten voor een abonnement zijn. Heb je toch nog vragen? Dan zit er in de chat iemand voor je klaar om die vragen te beantwoorden. Zeker als je nieuw bent in ondernemersland, kan het huren van een container nog best lastig zijn.

Mkb-afval.nl zorgt voor een beter milieu

Al het afval dat je laat afvoeren door Mkb-afval.nl komt niet in het milieu terecht. Het is daarom van het grootste belang dat je het afval goed gescheiden aanlevert. Zo kunnen de afvalsoorten weer dienen als grondstof voor nieuwe producten. Zo wordt er van plastic weer nieuw plastic gemaakt, maar ook groenafval wordt hergebruikt. Door hier compost van te maken, zorgen ze voor gezondere tuinen zonder dat je gebruik hoeft te maken van synthetische compost.