Heeft u een tuinbeeld of zonnewijzer maar komt deze niet goed tot zijn recht doordat deze bijvoorbeeld is omringt door hoge, grote planten? Dan is een betonnen sokkel de ideale oplossing. Dit is een voetstuk voor een standbeeld waar u uw tuinbeeld op kunt zetten. Door de verhoging wordt het beeld beter zichtbaar en kan het weer pronken in uw tuin. Het is daarbij niet de bedoeling dat de sokkel de aandacht van uw beeld of vaas wegtrekt. Zorg er dus voor dat u al weet welk tuinbeeld u op de sokkel wilt zetten, om vervolgens een bijpassende sokkel van beton te vinden. Als maatstaf kunt u ongeveer een sokkel aanhouden die driemaal zo groot is als het tuinbeeld of de zonnewijzer die u op het stuk beton wilt zetten. Twijfelt u hierover? Kom dan gerust langs in onze showroom voor vrijblijvend advies. Ons team van medewerkers staat voor u klaar.

Betonnen sokkel van Betongoed

De betonnen sokkels van Betongoed zijn gemaakt van topkwaliteit beton. Dit zorgt ervoor dat uw tuinbeeld of zonnewijzer ook bij barre weersomstandigheden, zoals harde windvlagen, alsnog blijft staan in verband met het hoge gewicht van een zo’n sokkel. Om helemaal zeker te zijn van het heel blijven van uw tuinbeeld kunt u overwegen om deze vast te maken aan de betonnen sokkel, bijvoorbeeld door middel van siliconenkit. Doordat wij gebruik maken van winterhard sierbeton zijn onze zuilen geschikt voor alle seizoenen. 

Bij Betongoed kunt u sokkels in allerlei vormen en maten kopen. Zo kunt u kiezen voor een strakke rechte betonnen sokkel die uw tuinbeeld het beste tot z’n recht kan laat komen. Of kiest u liever voor een meer sierlijke of klassieke sokkel? Ook dit behoort tot de mogelijkheden bij Betongoed!

Online bestellen

Een betonnen sokkel kopen in een winkel levert een hoop gesjouw op. Daarom kunt u deze ook gemakkelijk online bestellen en komen wij de sokkel tegen een scherp tarief bij u bezorgen. Twijfelt u nog over welke stijl sokkel u wilt hebben? Of welke maat u nodig hebt? Kom dan gerust langs in onze showroom. Onze medewerkers staan klaar om u vrijblijvend advies te geven, om ervoor te zorgen dat uw tuinbeeld of zonnewijzer het beste tot z’n recht komt in de tuin. Bekijk nu online of in de winkel al onze sokkels, die in vele verschillende formaten te koop staan en zijn gemaakt van topkwaliteit beton. Zie ik u snel terug?