De Betonpoerengigant heeft al 30 jaar ervaring met het leveren van betonpoeren. Ze hebben een breed assortiment van betonpoeren uit eigen fabriek. De betonpoeren zijn van uitstekende kwaliteit prefab beton en worden voordelig en snel geleverd naar Nederland en België. Je kunt er ook voor kiezen om zelf naar de winkel in Lunteren te gaan en daar de producten zelf uitzoeken of de bestelde producten af te halen.

Betonpoeren gebruiken

Betonpoeren zijn essentieel voor een stevige fundering. Dit kan zijn voor verschillende bouwwerken zoals pergola’s, schuttingen, slagbomen, speeltoestellen en veranda’s. Niets is zo vervelend dan net een nieuwe schutting te hebben en dat bij een stevige wind ineens je schutting omvalt. Betonpoeren kunnen dit probleem verhelpen. Ze zorgen ervoor dat je bouwwerk stevig vaststaat zodat zelfs met een stevige wind jouw bouwwerk gewoon blijft staan. Het vastzetten van de betonpoeren is ook erg eenvoudig. Op de website van de Betonpoerengigant kun je tips vinden over hoe je de betonpoeren kan plaatsen. Ook kun je makkelijk extra dingen erbij bestellen dat het plaatsen en het stellen van het bouwwerk en de betonpoeren nog makkelijker maakt, zoals een stelplaat, funderingstegel en betonmortel.

Verschillende soorten betonpoeren bij de Betonpoerengigant

De Betonpoerengigant heeft veel verschillende soorten betonpoeren. Zo zijn er rechthoekige betonpoeren en ook trapeziumvormige betonpoeren die het gewicht van het bouwwerk nog beter verdelen. Ook kun je ze in verschillende kleuren krijgen zoals grijs en antraciet. Omdat de betonpoer altijd nog een beetje uitsteekt kun je er zo voor zorgen dat de betonpoer toch goed bij jouw bouwwerk past. Doordat de betonpoeren een beetje boven de grond uitsteken beschermen ze het bouwwerk ook tegen een vochtige grond. Beton kan erg goed tegen weersomstandigheden, maar misschien de houten schutting die je wilt bouwen niet heel erg. Door er betonpoeren onder te plaatsen gaat je houten schutting dus veel langer mee kunnen de betonpoeren voorkomen dat het hout gaat rotten. Bij de Betonpoerengigant kun je dus voor elk soort bouwwerk wel een betonpoer vinden. Met de vele verschillende soorten en maten kun je zelfs het grootste bouwwerk stevig aan de grond zetten. Mocht je nog vragen hebben of advies nodig hebben dan kan je natuurlijk altijd contact opnemen met de Betonpoerengigant.

Advies

Weet je niet welke betonpoeren je moet hebben? Neem dan contact op voor vrijblijvend advies. Wij staan je graag te woord om jou te helpen bij het kiezen van de juiste betonnen poeren, omdat we kunnen begrijpen dat het een lastige keuze kan zijn voor welke betonpoeren je moet gaan.