Als je op zoek bent naar inspirerende en trendsettende spullen voor huis en tuin, dan ben je bij Wezan aan het juiste adres. Wezan is het meest inspirerende en trendsettende huis-, tuin- en woonwarenhuis op het internet. Het bedrijf heeft zelfs carbid!

Carbidschieten

Wanneer het oud en nieuw is, denk je meteen aan oliebollen en appelflappen. Maar er is nog iets wat razend populair is bij dit feest. Dat is namelijk carbidschieten. Om er een geslaagd feest van te maken, heb je dus carbid nodig. Wezan heeft hier een breed assortiment voor. Het bedrijf verkoopt melkbussen, deksels en natuurlijk het product zelf.

Wanneer je het wilt schieten, moet je uitkijken voor je veiligheid. Het is namelijk heel gevaarlijk als je er geen verstand van hebt. Je moet er bijvoorbeeld op letten dat de deksel niet te vast zit. Wanneer dit gebeurt kan er te veel druk op melkbus komen en zal de melkbus exploderen. Dit is gevaarlijk omdat de scherven alle kanten op schieten. Wanneer je te veel water gebruikt, vliegt alles in de fik. Je moet dus voorzichtig zijn met het gebruik.

Om te weten wat je nodig hebt voor carbidschieten en het gebruik daarvan, kan je beter contact opnemen met Wezan. Het bedrijf is gespecialiseerd in carbid en heeft een hele goede klantenservice. Wezan kan jou uitstekend en snel adviseren op dit gebied.

Mollen verjagen met carbid

Het schieten kan leuk zijn, maar ook heel handig. Je kan namelijk met dit middeltje mollen verjagen. Dit is handig omdat mollen bovengronds flinke ravage kunnen veroorzaken. Mollen zijn hiervan niet bewust, maar daarom kan je ze wel verjagen. Dit kan met mollencarbid. Het is een ecologisch bestrijdingsmiddel. Het is dier- en natuurvriendelijk. Het zal geen schade aanrichten aan je tuin of aan de mol.

Mollencarbid heeft een penetrante geur als het met water in aanraking komt. Mollen hebben een hekel aan deze geur en zullen dan snel op zoek gaan naar een andere plek. Er worden dus geen dieren gedood, maar wel verjaagd.

Om mollen aan te brengen moet je op zoek gaan naar een molshoop. Deze moet worden open gegraven met een schep of met de hand. Als de molshoop open is kan je er een paar brokjes instrooien. Het is belangrijk dat de grond goed vochtig is, want anders komt het gas niet vrij. Ook is het belangrijk dat de molshoop niet instort, anders zal het product niet optimaal functioneren. Het gas zal dan worden belemmerd door de aarde. Om het instorten te voorkomen, kan je de molshoop afsluiten met bijvoorbeeld een stoeptegel.

Waarom Wezan?

Wezan heeft een groot assortiment. Je kan daar terecht voor huis- en tuinartikelen, maar ook voor persoonlijke verzorging. Het is dus ideaal dat je niet naar meerdere winkels hoeft voor verschillende producten. Wezan staat niet alleen bekend om een groot assortiment, maar ook om de goede klantenservice en snelle bezorging. Wezan zal namelijk snel je vragen beantwoorden dankzij hun snelle klantenservice. De klanten van het bedrijf zijn zeer tevreden. Zo’n 10.000 klanten beoordelen Wezan met een 9.3. Je kan dus wel stellen dat de service en kwaliteit goed is.