Wil je ook een goed onderhouden tuin? Dan kies je natuurlijk voor professioneel en vakkundig tuinonderhoud. Of het nu om het snoeien en bijhouden van bomen, planten of struiken gaat. De vijver schoon en helder gehouden moet worden of je tuinverlichting wilt aanleggen. Wij hebben vakmensen die je absoluut van dienst kunnen zijn.

Je geniet uiteindelijk nog meer van een goed onderhouden tuin. Iets waar wij ons absoluut geroepen bij voelen om je een goed onderhouden tuin te bieden wat je wensen ook zijn.

Het onderhouden van een tuin bestaat uit snoeiwerk, schoonhouden en bijhouden van alles dat in de tuin staat. Het groen zal hier mooier door gedijen en de tegels, muren en schutting gaat veel langer mee dan anders.

 

Van bomen snoeien tot tuinverlichting?

Je kunt bij ons terecht voor het snoeien van bomen, struiken of maaien van gras. Maar als hovenier gaat onze dienstverlening natuurlijk veel verder. Zo zorgen wij er graag voor dat je ook in de avond uren kunt genieten door goede verlichting.

Wij bieden je verschillende soorten verlichting aan. Van spotverlichting om speciale delen van de tuin te verlichten zodat je er van kunt genieten tot loopverlichting. Zodat je precies weet waar je kunt lopen in je tuin. Maar ook andere soorten verlichting is mogelijk. Als je een tuin sfeer wilt geven is een enkel voorbeeld maar ook daarin is nog veel meer mogelijk.

 

Wij zorgen dat het voor elkaar komt.

Aan de hand van wat er aan bloemen, gras, struiken, bomen of vijvers er in je tuin staat kunnen wij een jaarplan voor je maken. Zo is precies duidelijk wanneer wij bij je langs moeten komen en wat de kosten zijn voor het onderhouden van de tuin. Maak gerust een afspraak met onze vakmensen en wij komen bij je langs.